Les biblioteques a Les Nits a l’àtic d’Amposta

Daniel Gil i Begonya Ferré seran els conferenciants de la propera Nit a l'àtic dedicada íntegrament a presentar l'oferta de les biblioteques en el nou entorn digital.

La xerrada busca mostrar, de forma planera i divulgativa, els principals recursos a internet en l'àmbit de les biblioteques i la documentació. Hi desfilaran des d'OPACS, repositoris digitals, catàlegs col·lectius, blogs, serveis de noticies,… i explicarem tot el suc que en podrem treure en la nostra vida diària.


Atenció, doncs! A fer endreça general que divendres ens passaran revista i hem de lluir de gala. No passa cada dia que ens deixin explicar-nos fora dels nostres recintes i cal aprofitar l'ocasió que ens brinden els Atictes.

La feta tindrà lloc al Casal d'Amposta, el 8 de febrer, a les 21.30 h. I també serà possible seguir la xerrada a través d'internet connectant-nos a la web de Nits a l'àtic.[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: Les biblioteques a Les Nits a l’àtic d’Amposta

  1. Daniel Gil diu:

    Gamoia,

    gràcies per la referència… ara en faré jo una al meu bog. Si, penso que és una oportunitat molt bona per a treure el nostre món fora de les parets de les biblioteques. I donar les gràcies als Atictes per l’ocasió. Espero que ens segueixis a la Bego i a mi!!

  2. Jacme diu:

    me sembla que ens tornarem a trobar al bar-cibernètic dels atictes este divendres! 😀

Els comentaris estan tancats.