La Catosfera des de casa

M'ho he passat pipa. He descobert una de les utilitats del Twitter. He tornat a admirar el poder de la videoconferència.

Ahir i avui, des de casa, un cop la roba a la rentadora i el terra fregat, he pogut assistir a bona part de les jornades catosfèriques que tenien lloc a Granollers. Gràcies a les retransmissions en directe a càrrec d'un equip de la UGT. I a la posada en situació constant d'un parell d'assistents que han obert el compte Catosfera i ens han agregat a un munt de gent.

I no sols he pogut assistir sinó que he pogut participar, donar la meva opinió barrejada entremig de la de noms més o menys coneguts. Totalment increïble fa alguns anys. Estic emocionada. Durarà o és un somni fugisser?

Pels que no heu pogut viure-ho en directe, també hi ha alguns enregistraments i esperem que aviat hi siguin tots. Què més es pot demanar? Ah sí, que s'usi programari lliure a més a més del propietari. Recordem-ho per la propera.

Felicitats i gràcies a tots els organitzadors i col·laboradors![@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: La Catosfera des de casa

  1. Dídac diu:

    Personalment, quan he anat de congrés crec que ha sigut molt millor fer un Twitter i després, si cal, un post, que no pas fer directament el post o fer-lo a posteriori (que sempre fa més mandra). És més fresc, ràpid, directe, simple, sintetitzat, etc.

    Ens ho haurem de pensar.

Els comentaris estan tancats.