Ebre LAN Party, 29 i 30 de setembre, Amposta

Us passo una nota de premsa del grup d’Atictes per si podeu aprofitar l’ocasió. Trobo que estan molt animats per aquelles terres Inocent.

Ebre LAN Party, a la recerca de la diversió 

Els dies 29 i 30 de setembre tindrà lloc a la Biblioteca d’Amposta la segona edició de la Ebre LAN Party, l’activitat més gran d’aquestes característiques a les Terres de l’Ebre.
 
Una "LAN party" és una reunió d’afeccionats a la informàtica amb els seus ordinadors personals. Dins el mateix recinte, tots els assistents estan interconnectats per facilitar la compartició de fitxers i coneixements, i també per jugar en xarxa i realitzar altres activitats durant hores. La proposta ebrenca a les Parties que han anat sorgint arreu arran la irrupció d’internet com a xarxa i moviment social i del coneixement, 48 hores de convivència i diversió assegurades!
 
La Ebre LAN Party, organitzada per l’associació Atictes, ofereix als assistents una àmplia oferta d’entreteniment que passa per la realització de campionats i concursos diversos, alhora que també s’impartiran tallers i xerrades oberts a tothom qui vulgui assistir. No hi ha limitacions d’edat, només calen ganes d’aprendre i passar-ho bé.
 
A més a més, podrà escoltar-se en directe des de la Party el programa Mos Entenem, de Ràdio Joventut, participant-hi de forma interactiva en directe, i tots els i les assistents que ho desitgin tindran accés gratuït a Sala Metro .
 
Per ampliar informació, el web oficial és http://ebrelanparty.cat i també pot veure’s un video promocional de l’esdeveniment a http://lacuinadejesus.blip.tv, la primera gran aposta ebrenca en videoblogging, un moviment recent a l’estat espanyol que troba el seu primer projecte al territori amb La cuina de Jesús, espai de videobloc participat del Planeta Mos Entenem.

Marc Ferreres i Porres
Cap de Premsa d’Atictes

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.