Enquesta sobre preservació per empreses

Des de la Biblioteca Nacional Txeca es demana col·laboració per estendre un qüestionari sobre preservació a la comunitat empresarial informàtica: "desenvolupadors i empreses de maquinari i programari, integradors de sistemes, etc."


[Text original]

"National Library of the Czech Republic, on behalf of DPE project team, would like to ask you for cooperation to fill-in "Survey on long-term preservation" questionnaire. Similar survey has been done for national libraries  and archives. Now we are looking for "industry" community to complete it. Industry means all dealing with long-term preservation of digital objects like HW, SW developers and companies, media, system integrators … etc.
The questionnaire is available online http://www.digitalpreservationeurope.eu/preservation-issues-survey/."

"We would like to disseminate results that will be really useful for all the target groups. This is impossible without having feedback from them. Please, be so kind and fill in the online survey no later than  20th of  October 2007."

Tinc alguns dubtes que el qüestionari sigui gaire intel·ligible fora de la comunitat bibliotecària però, en tot cas, el tema de la preservació dels recursos digitals és prou important com per fer-ne difusió i proposar de donar un cop d’ull a la web del projecte europeu DPE (Digital Preservation Europe)

DPE: http://www.digitalpreservationeurope.eu/

Per més informació, contacteu amb Jan Hutar. El trobareu en el directori de membres del projecte DPE.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.